CikB dihaIau keluar dari Tndas wanita oleh Security, Tak sangka.. Ini tindakan Dato Vida..

Sejak dari dulu lagi, anak dara kepada usahawan terkenal Dato’ Seri Vida iaitu Cik B memang terkenal dengan gaya lasak atau sedikit `tomboi’. Cukup berbeza dengan gadis lain seusianya yang lebih gemar berpakaian feminine, mengenakan dress atau blouse bunga-bunga berserta aksesori.

Aku ada type. Baru-baru ini, gadis berkenaan yang sudah pun berusia 17 tahun kembali menjadi perhatian selepas mengenakan imej cukup berbeza daripada biasa. Mana taknya, kali ini remaja berkenaan siap memakai wig yang berambut panjang melebihi paras bahu. Bukan itu sahaja, dia juga dilihat mengenakan makeup serta baju yang `tiling-bling’ dipercayai untuk shooting satu program.

Pening kepala jaga nak bagi masuk ke tidak
Namun dalam perkongsian terbaru Dato’ Seri Vida malah terjadi satu kejadian melucukan pula ketika mereka berdua keluar bersama. Remaja tersebut yang ingin ke tandas di sebuah shopping mall terkemuka sempat ditegur oleh pekerja pembersihan dan juga security guard kerana disangka seorang lelaki. Akan tetapi, usahawan berkenaan cepat-cepat meyakinkan mereka jika Cik B anaknya dan juga seorang perempuan.

Dia confuse Iah, karang ada report kata ada lelaki masuk tandas perempuan…Lain kali Cik B kena standbyrannbut palsu satu.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen awalnya cukup terhibur dengan video yang sempat dirakam tersebut. Walau bagaimanapun, ramai juga memberi teguran jika imej yang dikenakan Cik B benar-benar boleh mengelirukan orang lain.

“Ghisauu la tengok penampilan baru cik b ni”. “saya pun terkejut cik B ka nie kenape lain benar”. “Harap cik B kembali kpd fitrah.. Aamiin”. “jangan bagi macam tu dato..dah jadi masalah sekarang..takut jadi fitnah nnti”. Sumber viralnewsupdates.

Baru-baru ini, penampilan terbaru anak kepada usahawan kosmetik, Datuk Seri Vida iaitu Cik B menjadi perhatian ramai apabila dilihat tampil berambut seperti seorang lelaki.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Vida berkata dia tidak kisah Cik B tampil dengan imej sedemikian serta mahu anaknya itu meneroka ketika berada di zaman remaja serta melakukan apa yang disukainya. “Bagi masa untuk Cik B, biar dia buat apa yang dia suka, explore zaman kanak-kanak remaja,” tulisnya. Menurut Vida, zaman remaja Cik B tidak sama seperti mereka seusianya kerana dia sudah diberi tanggungjawab menguruskan perniagaan Salmon Skin Salted Egg.

“Cik B membesar tak sama macam orang lain .Saya dah bagi dia handle business Salmon Skin Salted egg,” tulisnya, Perkongsian Vida itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen yang bersetuju dengan pendapat usahawan itu yang memberi anaknya menikmati zaman muda namun masih dalam pantauan. Bagaimanapun, seperti sudah dijangka ada segelintir netizen mengkritik usahawan itu yang membiarkan Cik B meniru gaya rambut lelaki. Sumber rotlkaya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *