“Tahniah “Wany Hasrita umum nikah malam ini, mohon doa urusan dipermudahkan

Tiada angin tiada ribut, penyanyi popular, Wany Harita telah berkongsi satu undangan pernikahan di Instagram miliknya dengan memaklumkan akan melangsungkan pernikahannya pada malam ini.

 

Nikah malam ini
Menerusi perkongsian tersebut, Wany memohon agar orang ramai dapat mendoakan urusannya dipermudahkan lebih-lebih lagi akan berganjak ke fasa baru dalam hidupnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WH (@wanyhasrita)

Menerusi undangan majlis pernikahan yang dikongsi, nama bakal suaminya adalah Al Adib Fahmi dan sempat meninggalkan hashtag #adibwany dalam muat naik itu.

“Alhamdulillah, Syukur kepada Allah, yang Maha Merancang tiap sesuatu dimuka bumi ini. Wany, dengan rasa rendah hati, ingin memohon doa kalian semua untuk wany menempuh kehidupan difasa yang baru. InsyaAllah, wany akan bernikah malam ini, jadi dikesempatan ini, wany ingin mohon maaf andai wany pernah menyakiti hati, terlanjur kata atau pernah mengecilkan hati anda semua.” tulisnya.


Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet telah mendoakan agar urusan Wany Hasrita atau nama sebenarnya Nurshazwany Hasrita Hasbullah , 30 dipermudahkan dan berjalan dengan lancar.

Ada juga diantara mereka berasa terkejut dengan pengumuman ini namun tumpang gembira dengan khabar baik dari Bintang Paling Popular Berita Harian kali ke-31 tersebut.

Sumber: Instagram Wany Hasrita

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *