“Tak Sangka Mak Wan Macam Ni, lngatkan S0pan”Angkara Pos Video ni dekat tiktok, Makwan di nasihat jaga “aib”

Pelakon veter4n Mak Wan Lat4h telah muatnaik satu video di laman media TikTok miliknya baru-baru ini.

Video berkenaan menunjukkan pelakon berumur 61 tahun ini sedang asyik menyanyikan lagi di sebuah pusat nyanyian kara0ke.

Bukan setakat hanya menyanyi saja, Mak Wan juga dilihat sampai menari dedangan mengikut rentak lagu nyanyiannya itu.

Lagu yang dipiih oleh Mak Wan ialah lagu berjudul Sway nyanyian asal Michael Buble.

Di ruangan caption, Mak Wan menulis “Hidup kena happy. Tabarakallah.”

Namun begitu, walaupun Mak Wan dilihat sedang menggembirakan diri sendiri, di ruangan k0men, ramai juga yang memberi k0men kurang manis.

Ada berkata tak elok tayang pekvng sendiri untuk tatapan khalayak umum. Adalah lebih baik ianya untuk disimpan diri sendiri saja.

Ini komen net1zen.

“Nak nyanyi tak salah, yang salah tu bila upload dan kasi semua orang tengok, kan boleh mengvndang.”

“Mahu tvnggang langgang pun tak pe Mak Wan, tapi lebih baik jangan upload video tu untuk umum.”

“Selama ni tengok Mak Wan sopan je, macam tak percaya Mak Wan ni yang saya tengok kat drama.”

Melihat pelbagai k0men kurang baik ditulis, Mak Wan tampil memberi resp0n balas.

Jelas pelakon ini, nyanyi karaoke ini memang minatnya, dan ianya bukanlah satu kesal4han pun. Mak Wan juga meneg4skan dia tak kacav sesiapa pun, hanya nyanyi untuk hiburkan diri.

Ini jawapan dari Mak Wan.

“Salah dan tak boleh ke Mak Wan nak karaoke? Mak Wan memang suka karaoke. Ada ke hukvm mengatakan tak boleh, tak ada kan.”

“Mak Wan tak ada pun us1k sesiapa. Mengapa sampai ada yang nak mengat4 pada Mak Wan. Karaoke ni untuk lepas kepenatan, lepas tekan4n. Habis penggambaran pergi karaoke. Nak happy kan diri sendiri.”

Itulah komen dari Mak Wan tentang pergi kara0ke.

Admin sempat Menjengah komen yang ditinggalkan di Tiktok MAK WAN,

@nida:lgi best single..blh karok2 dgn member kan mak wan tiada yg melarang..klau la sy dpt join ini club perghhh dunia ini sy punya 😂😂😂

@M@$kH@n531:patut laa bila kawin cerita lama org dok ckp smpi bcerai..cm ni ropaaanyaaa 🥺🥺🥺sedihhhh

@Milla La Roza:Hiburkn hati sdri.Peduli apa org nk ckp.

@Syuhada Syu:tgok video ni nnti org akan ckp btul lh ape yg bkas suami dia ckp dulu🥺

@_tyha1:Caiyokkk mak wan.. siapa lagi nk heppykn kita klo bukn diri sdri btui dak mak wan..x wat slh pun.. nyanyi jeh 🥰🥰🥰

@noriza:nk karaoke spai esok Pg Pon X slh…yg Salah g rakam pastu post …kn mengundang fitnah….

@Zulhaidah Suboh:Nk tunggang langgang karok pun tk pe m’wan.. tp Jgn di viral kan trbuka aib sndiri sdgkn org lain & Allah ttup aib kita.. Ambillah ikhtibar ..

@Nurcahaya..:@Nurcahaya..:maaf jika tsalah kata makwan…kita bila dah bstatus janda kalau boleh nak elakkan dari org bckp yg bukan2….kalau blh spn utk diri sdr.

@Asmah814:@jgn kutok nasib kita x tahu macam mana dia sekadar mengibur kan hati nya biar lah cara dia

@Saeros65:biar lah janji makwan happy. mulut orang susah nak tutup janji single je dan tak ganggu rumah tangga orang kan makwan🥰🥰

Sumber :TTK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *