“Tak pernah tengok Nina menangi5” – Tular video Mizznina menangis, Rupanya Ini puncanya buat semua mendoakan…

Meskipun baru berpisah talak satu, penyanyi dan aktivis kemanusiaan Mizz Nina menjalani rutin harian seperti biasa termasuk melakukan sesi perkongsian ilmu kepada orang ramai.

Terbaru, tular satu video memaparkan selebriti berusia 42 tahun itu tidak dapat menahan sebak ketika menjadi salah seorang panel bagi sebuah program motivasi baru-baru ini.

Rakaman dengan audio lagu Hijrah Cinta dendangan asal Rossa sebelum dinyanyikan semula oleh Wany Hasrita itu kelihatan Mizz Nina beberapa kali mengesat air mata menggunakan tisu.

Ketika dirakam, difahamkan pengasas aplikasi Qalby itu bercerita tentang konsep qada dan qadar dalam program bertajuk ‘A Heart of Stone: The Case of a Hardened Heart and its Cure’ tersebut.

Tanpa audio lagu

Video dimuat naik di akaun TikTok @ejust4u itu meraih hampir 776,000 tontonan serta pelbagai reaksi netizen terhadap situasi sebak berkenaan.

Menerusi pemerhatian di ruangan komen, ramai netizen menitipkan kata-kata positif kepada Mizz Nina selain berharap agar dia terus istiqamah dan tabah dalam menghadapi ujian Allah SWT.

Menangis buat rasa lega

Pertama kali tengok dia menangis!


Allah menguji orang yang sabar…

Moga dipermudahkan urusan

Wanita hebat, tenang walau terbeban

Untuk rekod, Mizz Nina atau nama sebenarnya Shazrina Azman berkahwin dengan penyanyi Noh Salleh pada 2 Julai 2011 namun mengumumkan penceraian pada 4 Ogos lalu.

Selain itu, mereka mempunyai seorang anak angkat bernama Baby Musa yang diambil pada Mac lalu.

Sumber: TikTok @ejust4u , Instagram Mizz Nina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *