“Alhamdulilah suka tgok”- Tak sangka Syamsul Yusuf muat naik satu perkongsian dengan” caption sweet “baru berkenaan keluarganya..

Rumah tangga Puteri Sarah bersama pelakon dan pengarah terkenal tanah air, Syamsul Yusof masih lagi menjadi perhatian sesetengah pihak. Menerusi ruangan komen di akaun milik Instagram milik Puteri Sarah, seorang warganet bertanyakan tentang status rumah tangga pelakon tersebut.

Tambah individu itu lagi, dia hanya menyampaikan pesanan bagi pihak rakannya yang meminati Puteri Sarah sebagai artis idola.

“Saya sampaikan pesanan kenalan yang meminati awak sebagai artis idolanya tetapi betul juga katanya, status awak apa?” ujarnya.

Komen itu berjaya mendapat perhatian Puteri Sarah yang bertindak ‘membahasakan’ individu berikut: “Status nak saman orang,” tutur Puteri Sarah.terbaru perkongsian Syamsul Yusof dalam ig dengan caption”my everything “menarik perhatian ramai..

Bagaimanapun, identiti kepada individu itu tidak diketahui kerana tidak mempunyai gambar profil.Untuk makluman, Puteri Sarah sebelum ini telah mengambil tindakan undang-undang terhadap Ira Kazar yang didakwa menjadi orang ketiga dalam rumah tangganya bersama Syamsul Yusof.aumbermyartis

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *