Kecoh! Video r4njng ‘Leak’ Tersebar, Sekali Ini Yang di post Mizz Nina di Instagram..

Sebelum ini, nama penyanyi popular, Noh Sllah menjadi perhatian setelah ditemubual berkaitan dengan khabar angin mengatakan hubungan dengan isterinya, Mizzz Nina, didakwa bergolak kerana isterinya telah pergi bercuti tanpa suami di sisi.

Terkini, timbul pula spekulasi apabila terdapat pihak yang mendakwa kononnya terdapat beberapa video seorang lelaki miripnya tersebar di media sosial.

Video Mirip Noh Salleh Jadi Bualan Ramai
Di laman Twitter, terdapat dakwaan video tersebut menunjukkan seorang lelaki mirip vokalis sebuah kumpulan terkenal telah melakukan aksi tidak senonoh bersama seorang wanita. Carian Murai My menerusi kata kunci ‘Noh Salleh’ di laman Twitter, rata-rata netizen sedang memperkatakan mengenai isu video tersebut.

Simpati Pada Mizz Nina

Sementara itu, netizen memberikan pelbagai reaksi terhadap isu video yang dikatakan tersebar di media sosial itu, malah ada yang turut meluahkan rasa simpati terhadap isteri Noh, Mizz Nina.

“Apapun yang terbaik je laa untuk dia dengan Mizz Nina. It’s their marriage. Boleh jadi juga video tu video lama tapi orang busuk hati pergi sebar ke. We never know kan.”

IKLAN

“Noh Hujan dalam video tu dengan lengluinke? Tapi dia ni taste memang chinese look pun. Dulu gf and skandal dia pun chinese look. Tu ada lagi amoi cantek. Tak terkejut laa. Tapi sian Mizz Nina lah.”

“Noh Salleh how could you.”

“Korang confirm ke video leaked tu Noh Hujan? Bukan Noh Salleh?.”

Walaubagaimanapun, sehingga kini Noh Salleh dilihat tidak memberikan sebarang respon terhadap isu yang sedang melanda dirinya itu

Dalam pada itu, menerusi akaun Instagram milik isterinya ade memuat nak satu quotes untuk haters diluar sana..

 

 

 

Sumber murai. My

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *