Isteri sakit perut nak pakai ‘pampers’ anak, lelaki rakam video kongsi di TikTok

Media sosial sememangnya terbuka untuk sesiapa sahaja. Tidak kisahlah jika mahu menggunakannya untuk tujuan perniagaan, promosi diri ataupun berkarya, ia adalah hak individu itu sendiri.

Namun, sebagai masyarakat yang mempunyai rasa malu dan boleh berfikir dengan baik, rasanya setiap kandungan konten yang ingin dikongsikan haruslah difikirkan terlebih dahulu risiko-risiko yang bakal berlaku di kemudian hari.

Konten gurauan tapi ‘mengundang’l

Hal ini samalah seperti muat naik seorang Influencer yang dikenali terutamanya di TikTok apabila memuat naik konten gurauan yang dilihat agak memalukan isterinya sendiri

 

 

Nak pakai pampers anak?

Mana tidaknya, menerusi video tersebut, dia telah berkongsi momen isterinya yang juga TikToker bertubuh genit mahu memakai pampers anak mereka kerana sakit perut.

 

Wanita itu juga dilihat seakan kurang selesa dengan tindakan suaminya walaupun ketika itu lelaki berkenaan menganggap ia hanya bergurau.

 

Aib isteri selamba tayang

Walaupun video tersebut sudah hampir seminggu dimuat naik, namun seramai 4 juta lebih viewers telah menonton dan rata-rata yang meninggalkan komen berasa kurang selesa dengan guraun keterlaluan tersebut.

 

Kebanyakan mereka menganggap apa yang dilakukan sang suami itu sangat tidak patut kerana seolah-olah membuka aib isteri yang jelas-jelas berada dalam keadaan tidak selesa.

 
Aib isteri selamba tayang
Walaupun video tersebut sudah hampir seminggu dimuat naik, namun seramai 4 juta lebih viewers telah menonton dan rata-rata yang meninggalkan komen berasa kurang selesa dengan guraun keterlaluan tersebut.

Kebanyakan mereka menganggap apa yang dilakukan sang suami itu sangat tidak patut kerana seolah-olah membuka aib isteri yang jelas-jelas berada dalam keadaan tidak selesa.

Memang semua benda kena tayang ke?

 

 

Mungkin isteri tengah datang bulan, bukan nak buang air

 

 

Demi TikTok sanggup buat apa sahaja

 

 

Ada benda kita boleh post, ada benda kena simpan sendiri

 

 

@Haikal Joe:Terasa malu 😌

@💕🥜Macadamia🥜💕:Aib tu bang , sempat lagi nak delete before ramai

@AnakRandy25:aib tu bang jangan gituw

@farzjannah0:aku pulak rasa malu

@🅰️idid.:aib isteri tu

@Nurfatini AL Husna:ada benda kita boleh post,ada benda kita soministeri je yg tahu.

@FIQAHism:He think it’s funny for him,,so he wants to share,, but he didn’t realise that it was his wife’s aib…

@XeNdErs”:Demi tiktok aku sanggup buat apa sahaja

@𝗮 𝗺 𝗼 𝗶 2.0:view dh “M”,like dh “BANYAK”, comment dh “BANYAK”..lyn jer lah..dh view “M” tu..syg nk delte…

@Puttri Nurr Aida ayank:itu bukan berak itu elak darah tembus menembus 😂 aku pun klau darah dah teruk pakai jak pampers anak 😂 sebba besar😂 tak lagi tembus belakang dpn

@noraisha816:kesihan kt isteri sakit perut …. suami kacau isteri sakit perut .. auto kena marah . mcm aku 😁 ..

@hambaallah13_:haha😂, ingat lagi dulu kan kami pergi tempat perlindungan banjir, sebab bencana teruk kat Sabah hari tu, tempatnya tandas dewan SMKA, dtg malam2, tan
Walaupun kebanyakan mereka mengecam tindakan kurang bijak seperti itu, tapi tetap ada yang memberikan nasihat supaya dia berfikir dengan matang terlebih dahulu selepas ini dalam membuat konten agar tidak timbul fitnah di kemudian hari.


Sumber: TikTok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *