“Saya Sangat Takut perkara ini berlaku.. ” – Selepas setahun kahwin, Harris Alif dedah sesuatu buat semua mendoakan…

Pengacara dan penyanyi, Harris Alif mengakui takut untuk meninggalkan anak sendirian dengan pembantu rumah susulan kes pembantu rumah lari dan pengasuh dera anak kecil.Menurutnya, jika dia dan isteri, Intan Ladyana sibuk, ibunya akan membantu untuk menjaga anak walaupun ada pembantu rumah.

“Saya tak berani nak lepas anak dengan pembantu rumah saja. Memang ada CCTV di rumah, tapi kalau benda nak jadi, saya dengan Intan sangat takut.“Takpelah biar saya bagi ibu saya yang jaga, saya dengan wife tak susah hati nak kerja,” katanya.

Harris ditemui semasa majlis pelancaran perisa baru Scott’s Gummies and Multivitamin di Pavillion Bukit Jalil, pada Khamis lalu.Tambah Harris, dia dan isteri akan bahagikan masa untuk jaga anak dan akan berbincang terlebih dahulu dengan isteri yang merupakan seorang pelakon.

“Intan sendiri dia punya shoot dekat area Klang Valley dan saya sendiri pun tiada shoot outstation lama-lama, paling lama pun dua tiga hari saja lepas tu saya terus balik.Sekarang ni memang kami berdua tengah bahagi-bahagikan masa dengan kerja dan masa untuk anak. Macam hari-hari kami akan tanya siapa nak buat ni, siapa nak buat tu,” ujarnya.

Untuk rekod, Harris dan Intan Ladyana mendirikan rumah tangga pada 5 Februari tahun lalu dan dikurniakan seorang cahaya mata bernama Evie Khadeeja yang kini sudah berusia 7 bulan.Sumber ohbulan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *