“Berlak0n kemain s3rius,meIatah comel jer”-Usik sampai lat4h, Beto h3mpuk Azhan Rani cuit hati peminat

Sebut sahaja nama dua pelakon hebat ini, Azhan Rani dan Beto Kusyairy ini tentu ramai mengenali mereka dari bakat kedua-duanya yang telah menjadi anak seni yang jarang mengec3wakan penonton.

Berilah apa sahaja watak kepada kedua-dua pelakon berkenaan, memang menjadi. Dari lawak, s3rius dan sebagainya tentu membuatkan ramai penonton setia didepan kaca televisyen. Umum diketahui juga, Azhan Rani dan pelakon filem Mat Kilau yang membawa watak sebagai Wahid ini adalah rakan baik.


Ini kerana kedua-duanya yang juga sering menghiburkan peminat kerana sikap lat4h mereka mengundang video pendek dikongsikan ini mencur1 tumpuan ribuan warganet.

Jadi melihatkan pula sahabat selebriti ini bergur4u bersama menc3tuskan ramai tertarik dan tidak dapat menahan ketawa dengan gelag4t mereka ini yang selepas dikongsikan di aplikasi TikTok terus masuk ke ruangan fyp atau for your page.

Kedua-duanya pada awal rakaman dilihat seperti dalam sesi membaca skrip namun dalam asyik meneliti, Azhan Rani sempat us1k Beto Kusyairy yang lalu terkeluar lat4hnya.

Video Player

Hantaran video tersebut dengan kapsyen, “Comel la hahaha kan kene lempang tu..,” menc3tuskan ruangan komen pula ditingg4lkan ratusan komen ramai yang turut tercuit hati.

“Azhan tu us1k orang…”


“Dia tak sedar…”

“Hahaha masal4hnya dia pun melat4h bukan main kac4u orang”

“Melat4h dia buat…”

Sumberbangbetofans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *