Baru saja Mak Shuib “kenen” kan Wan Sharmila, Ini Pula reaksi anak2 Shuib bila jumpa Wan Sharmila..

Selepas tular foto mesra pelakon Wan Sharmila dan ibu kepada pelawak, Shuib iaitu Salamiah Jalani beberapa hari lalu, warganet nampaknya tidak henti-henti mengucapkan tahniah dan mendoakan kebahagian buat selebriti itu.

Malah, ada diantara mereka menganggap hubungan kedua-dua wanita itu dilihat sangat rapat berdasarkan foto dan video yang dimuat naik di akaun TikTok milik ibu Shuib pada Selasa.

Bagaimanapun, ibu Shuib nampaknya tampil menjawab segala kekeliruan dalam kalangan warganet mengenai maksud disebalik kapsyen yang ditulisnya itu.

“Saya sebenarnya peminat Wan Sharmila, gembira dapat berjumpa dia.

“Tentang bakal menantu seperti yang digembar-gemburkan itu saya serahkan segalanya kepada Allah. Kita hanya merancang, Allah yang menentukan,” katanya.

Tambahnya lagi, sempena genap setahun pemergian menantunya yang juga penyanyi, Siti Sarah Raissuddin pada 9 Ogos lalu, dia mengakui tidak menolak sekiranya anaknya bertemu jodoh kelak.

Baginya, apa yang penting adalah kebahagian anak dan cucu-cucunya.

“Saya tidak kisah andai Shuib mahu berkahwin. Soal jodoh siapalah kita hendak menghalang. Apa yang boleh buat Shuib gembira, insyaAllah saya akan lebih gembira.

“Siapa yang tidak mahu melihat anak bahagia… Yang pergi tetap akan pergi, yang masih hidup kena teruskan,” jelasnya.

Terdahulu, pelakon drama rantaian Wan Senja itu hadir sebagai tetamu pada majlis tahlil bersempena genap setahun pemergian Allahyarham Siti Sarah Raissuddin yang berlangsung di kediaman Shuib di Puchong, Selangor.

Baru saja Mak Shuib “kenen” kan Wan Sharmila, Ini Pula reaksi anak2 Shuib bila jumpa Wan Sharmila..

Antara komen netizen,

@Iman Rashid:Mana-mana pon takpa mama, yang penting shuib bahagia🥰 Al-fatihah buat Siti Sarah

@sally_8176:Kalo yg neh sya bg lulus… calon terbaik… saya sokong Amin

@Norizan Dahlan:Senyum senyum aku tgok ni gambar… Nda tw kenapa😂😂😂mcm sampai tu gambar berbicara😂😂😂

@Sharifah Nalleida Aljamalulail:tak nak laaa gambar yg berbicara…apa kata anak puan shuib yg berbicara baru kami seronok nk dengar🥰😅😅

@Klubna Laleh Perak Viral:tapi yg pelakon sorg lgi tu syazwan nk campak mana😂syazwan sukakn kak lala dri dlu xsilap sy😂

@Azah Haziah:Xkisah sape2 pon janji bukan yg nyanyi “come to me, shaiyang shaiyang shaiyang” 😁😁😁

@Wani Mohd Nor:Kejap Zara zya kejap wan sharmila kejap watie. Ahahaha. Leklaa netizen…🤣🤣🤣 jgn push sgt😅😅

@Norin Ali:Wan sharmila bespren sari yanti 😂 . Kalau betul ,jodoh . Sari yanti la punya keja ni . Eeee suka pulak kita . wan sharmila pon lembut org nya 🥰

@ashraf97:Tak payah nak pilih bakal menantu mana bakal menantu mana tunggu dari Allah swt dia yang menentukan nya

@Jessica:Sy pun suke lala dgn shuib ni, dari shuib dgn W tu, dah nmpak skrg W tu dah mula nk menunjuk beliau la kekasih hati shuib, but i vote for Lalaaaa

@Jessica:Sy pun suke lala dgn shuib ni, dari shuib dgn W tu, dah nmpak skrg W tu dah mula nk menunjuk beliau la kekasih hati shuib, but i vote for Lalaaaa

Sumber xtra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *