“Aku ni k4yu ke?” – Teha Luah Rasa TerklIan selepas seorang peminat Usop buat ini…

“Aku ni kayu ke?” – Teha Luah Rasa TerkiIan selepas seorang peminat Usop buat…

Sebut sahaja nama Usop dan Teha, mungkin ramai yang mengenali pasangan yang terkenal dengan gelagat lucv mereka. Kepada yang tidak tahu, Usop dan Teha telah berkahwin pada bulan Februari lalu, dan kini mereka berdua sedang menunggu kel4hiran cahaya mata pertama. Pasangan ini terkenal dengan 4ksi spotan yang sentiasa menghiburkan peminat mereka.

Baru-baru ini, berlaku satu ins1den suk4r dilupakan oleh Teha ketika dia dan suaminya keluar bersama ke Sunway Carnival Mall, Pulau Pinang. Menerusi perkongsian di Tiktok, Teha dan suaminya telah disapa oleh seorang peminat yang mengatakan mahu bergambar bersama Usop. Ketika itu, Teha bertanya kepada individu tersebut adakah dia mahu Teha membantu mengambil foto tersebut. Namun tiba-tiba individu berkenaan seperti memand4ng sin1s kepadanya.

VIDEO:

Walaupun ger4m dengan tind4kan individu itu, Teha tetap bersangka baik, namun peminat itu masih tetap berlag4k seperti Teha tidak wujud di situ. Teha juga akui bahawa dia berasa terkil4n kerana merasai kehadirannya seperti tidak digemari oleh peminat tersebut.

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netizen turut kesi4n dengan apa yang dihad4pi oleh Teha dan memujvk Teha dengan mengatakan bahawa mereka sangat teringin untuk bergambar bersama Teha kerana Teha sangat cantik dan tidak somb0ng.

KOMEN

Sumber berita terkini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *