Aafiyah pimpin tangan dan bergurau dengan Neelofa, Sekali Ini Reaksi Tokti buat semua tersenyum..Lihat video

Sebelum ini pernah tular si cilik popular iaitu anak perempuan kepada penyanyi popular, Datuk Seri Siti Nurhaliza yang diberi nama, Siti Aafiyah dimana dia begitu teruja apabila berjumpa dengan usahawan dan selebriti, Neelofa.

 

Walau bagaimanapun, baru-baru ini Datuk Seri Siti Nurhaliza atau turut dikenali dengan panggilan Tokti mengadakan satu majlis di rumahnya yang turut dihadiri oleh Neelofa bersama suaminya..

Namun begitu, dalam pada suasana di majlis tersebut mencuri tumpuan ramai di Instagram Tokti, satu rakaman video yang menunjukkan kemesraan antara Neelofa bersama cahaya mata sulung Tokti ini juga mencuit hati ramai.

Mana tidaknya, kehadiran Neelofa itu membuatkan Aafiyah sekali lagi dilihat begitu teruja sehinggakan dilihat memegang erat tangan Neelofa.

Manakala lebih menghiburkan buat peminat, si cilik popular itu sempat berbual lucu dengan Neelofa dengan berkata, “Nak kahwin ke, kahwin lagi sekali haha.

tersebut dengan kapsyen, “Hahaha. Cute la Aafiyah ni. Pandai dia bercakap,” itu membuatkan peminat si cilik itu menghujani ruangan komen dengan bermacam-macam reaksi senang dan tercuit hati dengan gelagat Aafiyah bersama Neelofa.

“Aafiyah memang suka…”

Video dikongsikan oleh akaun bernama,

Sumber :Slamber Media

[VIDEO] “Hok alohh” Neelofa Hariz Kecek Bahasa Arab Sampai Terpeleot Lid4h Buat Netizen Terhibur

Mencecah 2 Juta tontonan dalam masa sehari di Tiktok, klip pendek Neelofa dan Hariz berborak dalam bahasa Arab buat netizen terhibur.


Manakan tidaknya netizen terhibur apabila Neelofa atau pemilik nama aslinya Noor Neelofa Mohd Noor, 33, menulis pendek “Terpeleot lidah aku” di dalam klip tersebut.

“Baru nak ‘wahhhhh’, tapi bila kak lofa cakap terpeleot hilang kejap insecure. Hahaha. “Saya sampai kena tengok banyak kali, sebab lucu.

“Hahahahaha terhibur part ‘terpeleot lidah aku’. “Neelofa ni kelakar, Nampak sahaja macam serius, hehe,” antara usikan manja wargamaya.

Pun begitu, di antara ribuan komen di ruangan balas, hadir seorang pengguna Tiktok yang menterjemahkan ayat yang digunakan oleh Abah dan Ummi kepada Muhammad Bilal itu.

Pu Riz : Esh yadak ya zaujati ? Maksud : apa pada tangan kamu ini wahai isteriku?

Neelofa : Hazihi henna Nunha.

Maksud : ini inai Nunha.

Untuk rekod, Neelofa dan Hariz sah bergelar suami dan isteri pada 27 Mac tahun lalu yang berlangsung di Kuala Lumpur dan dikurniakan seorang cahaya mata lelaki, Muhmmad Bilal pada Januari yang lalu.

Komen Netizen:

@Alicia 🥇:pov: first time neelofa lalu fyp

@_syafnurul:Baru nak “wahhh”, kak lofa cakap terpeleot hilang kejap insecure🤣 Hahaha

@🦖 DINOSAUR 🦕:buat lah crita kisah ii zmn nabi menggunakan dua org plakon niiiii best nye kalau malaysia ada cerita mcm tuuu

@hucawapudp:PU Riz: Esh yadak ya zaujati? (Apa dekat tangan kamu ni wahai isteriku?)
Neelofa : Hazihi henna Nunha (Ini inai Nunha)

@SM 🇲🇾🇾🇪:Kenapa mcm cerita hurem Al-Sultan dengan suleyman tu 😩

@Mat Tudung😂:Terpeleot? Hahahahah😂

@Shaliza Azza:selain dari wawa zainal dgb airil zafril.nelefo dgn pu riz ni saya suka tengok..romantis 2 pasangan ni .cantik dan tampan mereka 🥰

@Chening:Saya Chinese but ulang berpulh kali tgk ni 😂 feeling² tgk crta ayatayatcinta pulak ni🤣

@Shaliza Azza:selain dari wawa zainal dgb airil zafril.nelefo dgn pu riz ni saya suka tengok..romantis 2 pasangan ni .cantik dan tampan mereka 🥰

@Chening:Saya Chinese but ulang berpulh kali tgk ni 😂 feeling² tgk crta ayatayatcinta pulak ni🤣the

Sumber :gempak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *